Spabad Linköping

Styrsö Spabad

Styrsö Spabad

Köp Styrsö Spabad
Fotö Spabad

Fotö Spabad

Köp Fotö Spabad
Öckerö Spabad

Öckerö Spabad

Köp Öckerö Spabad
Läsö Spabad

Läsö Spabad

Köp Läsö Spabad

Fler spabad

Köp ditt Spabad hos Svensk Kylservice

Svensk Kylservice har nyligen börjat sälja spabad, förr har vi inte ansett att det funnits några spabad som levt upp till de höga krav som vi ställer på våra produkter. Klimatet här i Sverige är hårt och kräver riktigt bra kvalitet på alla typer av anläggningar. Idag har vi dock ett stabilt sortiment av spabad som vi stolt kan stå för.


Spalyx hemma

Om du bor i hus så har du förmodligen också en trädgård. Det är mångas dröm att få bo i ett hus med en egen trädgård och du njuter förmodligen av din. Fler och fler tar sina trädgårdar på allt större allvar, man anlitar trädgårdsmästare och låter sig inspireras av trädgårdar från andra länder och kulturer. Bara fantasin sätter gränserna!

Vill man göra sin trädgård till en riktig liten lyxoas så satsar man på ett spabad. Att ha tillgång till varma, sköna bad utomhus året om är ungefär så härligt som det kan bli i trädgården.

Ett spabad kräver mycket mindre skötsel än de flesta tror, och man kan använda samma badvatten i flera månader – under förutsättning att man tillsätter klor efter varje bad. Filtret ska rengöras ungefär en gång i månaden och spabadet ska givetvis täckas över när det inte används.

Det finns dock ett flertal frågetecken kring spabad som hur mycket ett spabad kan tänkas kosta, och hur mycket skötsel det behöver. Hur ofta måste man fylla på med nytt vatten, och hur dyrt är det att värma upp? Vi på Svensk Kylservice har alla svar!

spabad