Bergvärmepumpar Linköping

NIBE F1245 8kw bergvärmepump

NIBE F1245 8KW bergvärmepump

Köp F1245 8KW
NIBE F1245 10kw bergvärmepump

NIBE F1245 10KW bergvärmepump

Köp F1245 10KW
NIBE F1255 6kw bergvärmepump

NIBE F1255 6KW bergvärmepump

Köp F1255 6KW
NIBE F1255 16kw bergvärmepump

NIBE F1255 16KW bergvärmepump

Köp F1255 16KW

Fler bergvärmepumpar

Bor du i Linköping - köp din bergvärmepump i dag!

Vi på Svensk Kylservice har konkurrenslös erfarenhet av att installera bergvärmepumpar och ser till så att installationen av din värmepump sker på korrekt vis. Kvalitet är vårt ledord, du får lika bra service som du får produkter när du handlar från oss. Vill du veta mer om bergvärmepumpar så hör av dig till oss!


Korrekt installation

Det trickigaste skedet när man ska installera bergvärmepumpar är helt klart momentet då ett minst hundra meter djupt hål ska borras upp rakt ner i berggrunden. För detta tillkallar vi givetvis en specialist. När hålet är klart så förs kollektorslangen ner i hålet för att hämta värmen till värmepumpen.

När man lägger mycket pengar på en vara så känns det viktigt att veta att man får bästa tänkbara kvalitet och service. En bergvärmepump är inte billig och ska installeras av en erfaren värmepumpsinstallatör – helst en ur vårt eget team.

Bergvärmepumpar - smart investering

Berggrund har vi gott om i Sverige och att utvinna värmen som alltid finns lagrad i den är både gratis och miljövänligt. Bergvärmepumpar är den nya tidens smarta uppvärmningssystem – en stabil lösning som ger skönt inomhusklimat året om. Intresset för bergvärmepumpar ökar för varje år. Allt fler inser att detta är en investering man bara kan vinna på, även om den initiala kostnaden är saftig.

Bergvärme är idag klassat som en förnybar energikälla, som vindkraft och solenergi. Värmen i berggrunden lagras som i ett batteri och håller alltid samma temperatur på åtta plusgrader. Intresset för förnybara energikällor är stort och berggrund är på frammarsch. Åtta plusgrader är en perfekt temperatur för att utvinna värme i en värmepump.

bergvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar