Luftvärmepumpar Linköping

FH35 Luftvärmepump

Mitsubishi FH35 värmepump

Köp Mitsubishi FH35
KJ35 Luftvärmepump

Mitsubishi KJ35 värmepump

Köp Mitsubishi KJ35
SF35 Luftvärmepump

Mitsubishi SF35 värmepump

Köp Mitsubishi SF35
FH25 Luftvärmepump

Mitsubishi FH25 värmepump

Köp Mitsubishi FH25

Fler luftvärmepumpar

Vi hjälper dig i ditt köp av luftvärmepump

Vill du veta mer om luftvärmepumpar, eller någon annan värmepump för den delen, så hör av dig till oss på Svensk Kylservice- Vi ser fram emot att vara dig behjälplig. När vi rekommenderar produkter och lösningar utgår vi alltid från varje kunds unika önskemål och behov. Välkommen!


Enkel värmepump med flexibla funktioner

Luftvärmepumpar kallas mer korrekt luft-luftvärmepumpar och ofta går de under smeknamnet komfortvärmepumpar. En luftvärmepump hämtar värmen som används från luften utanför ditt hus och för in den direkt i inomhusluften. Den går alltså inte att koppla till ett vattenburet uppvärmningssystem som luft-vattenvärmepumpen, men kan ge väldigt välbehövd värme i hem med öppen planlösning.

En sak som är särskilt bra med luftvärmepumpar är att de kan ge kall luft istället för varm, om det skulle behövas. Vi som lever här i norr behöver betydligt oftare värme än kyla, men när sommarens värmebölja slår till så är det ovärderligt att ha en kalluftslösning hemma.

Förnybar värmekälla

Med en luftvärmepump hämtar man värme från en förnybar energikälla – utomhusluften. Luftvärmepumpar har de senaste åren genomgått fantastisk utveckling och kan värma upp ordentligt i hus även när det är kallt ute. Det är inte förrän utomhustemperauren trillar nedanför femton minusgrader som en luftvärmepump börjar halta.

Man kan använda alla värmepumpar med gott samvete och luftvärmepumpen är inget undantag. Utomhusluften är en förnybar värmekälla och ger gratis energi utan att skada miljön. Dina uppvärmningskostnader kan sjunka med upp till 50 % tack vare en luftvärmepump.

Luftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar