Frånluftsvärmepumpar Linköping

NIBE F110 frånluftsvärmepump

NIBE F110 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F110
NIBE F370 frånluftsvärmepump

NIBE F370 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F370
NIBE F470 frånluftsvärmepump

NIBE F470 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F470
NIBE F750 frånluftsvärmepump

NIBE F750 frånluftsvärmepump

Köp NIBE F750

Fler frånluftsvärmepumpar

Våra frånluftsvärmepumpar i Linköping

Vill du få lite mer djupgående information om frånluftsvärmepumpar så är du välkommen till oss på Svensk Kylservice i Linköping. Vi svara engagerat på dina frågor och ledsagar dig gärna genom djungeln av värmepumpar och andra produkter. Vi hjälper dig också med energikalkyler och annat du kan tänkas behöva. Hör av dig till oss idag!


Återanvändning av värme

En frånluftsvärmepump hämtar värmeenergi från den luft som åker ut ur ditt hus via ventilationssystemet. Ett mekaniskt ventilationssystem är därmed ett krav för att en frånluftsvärmepump ska vara aktuell. Värmen förs sedan in i huset igen, via värmepumpen, på det vis man själv väljer – det bästa är via ett vattendrivet uppvärmningssystem, men direktel fungerar också.

Frånluftsvärmepumpen kopplas med fördel ihop med varmvattenberedaren så att du får chans att spara några slantar också på vattenuppvärmning.

Som med all återvinning är det en fantastisk framgång för miljön att allt fler använder förnybara energikällor för att värma upp i sina hem.

Man kan räkna med att sänka så mycket som 70 % av sina uppvärmningskostnader om man installerar en frånluftsvärmepump.

En värmepump som blivit standard i nybyggen

När något blir standardstämplat i byggbranschen så måste man erkänna att produkten är fenomenal. Alla värmepumpar är fantastiska men frånluftsvärmepumpen är både smart, enkel att installera, tyst och omärkbar, samt relativt billig. Dessutom sparar den dig massor av uppvärmningsutgifter.

När man bygger nya hus idag så installerar man i regel alltid en frånluftsvärmepump, såvida inte huset är väldigt stort. Hus på mer än 200 m2 drar inte tillräckligt med fördelar av en frånluftsvärmepump för att installationen ska vara värd.

Frånluftvärmepumpar

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar