Varmvattenberedare Linköping

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

NIBE Eminent 55 varmvattenberedare

Köp Eminent 55
NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

NIBE Eminent 100 varmvattenberedare

Köp Eminent 100
NIBE Compact 200 varmvattenberedare

NIBE Compact 200 varmvattenberedare

Köp Compact 200
NIBE Compact 300 varmvattenberedare

NIBE Compact 300 varmvattenberedare

Köp Compact 300

Fler varmvattenberedare

Spar pengar med en varmvattenberedare

Med en varmvattenberedare kopplad till en värmepump spar man inte bara på miljön, man spar också en hel del pengar. Till en början är såklart kostnaderna ganska saftiga, men på sikt finns det mycket pengar att spara! Vattenuppvärmning räknar man står för ungefär en femtedel av hushållets utgifter för uppvärmning – det är en siffra att ta på allvar.


Varmvatten med minimal miljöpåverkan

Varmvatten behövs i alla hushåll för att använda till allt från personlig hygien till tvätt och disk. Det bästa man kan göra idag är att koppla sin varmvattenberedare till en värmepump, då får man gott om varmvatten utan att belasta miljön. Det är bara nyare varmvattenberedare som kan kopplas till varmvattenberedare och inte alla hem har en värmepump installerad. Om man låter installera en värmepump så är det helt klart att föreslå att man samtidigt investerar i en modern varmvattenberedare.

Olika hushåll har olika varmvattenbehov, det gäller att köpa den varmvattenberedare som bäst matchar de behov som finns. Se gärna också till att den har låga tomgångsförluster så slipper du betala för varmvatten i onödan.

Som experter på värmepumpar och allt som hör därtill så kan vi på Svensk Kylservice hjälpa dig med allt som rör varmvattenberedare.

Smart vattenbruk

Det lider stor brist på vatten på de flesta platser i världen, vi här i Sverige är väldigt lyckligt lottade men bör respektera vattnet som naturresurs. Att låta vatten stå och rinna i onödan, eller lämna läckande kranar utan att se över dem är respektlöst. Se till att installera energisnåla kranar när du ändå är i farten!

varmvattenberedare

Behöver du hjälp med din värmepump?

kontakta klimatteam värmepumpar